0592-203499    |    info@fiz-assen.nl       

Vermogensadvies

Jouw vermogen laten groeien doe je met vermogensadvies van de Financiële Inloop Zaak in Assen

Vermogen opbouwen kan door sparen en door beleggen, maar wat past bij jou?

Voor ons begint vermogensadvies met het stellen van de juiste vragen én vooral luisteren naar de antwoorden. Waarom wil je eigenlijk vermogen opbouwen: wil je jouw hypotheek vervroegd aflossen, de studie van jouw kinderen bekostigen of bijvoorbeeld eerder stoppen met werken?

Wat heb je daarvoor nodig en wat kun je missen om het benodigde bedrag op te bouwen? De vermogensadviseurs van de Financiële Inloop Zaak inventariseren jouw financiële en persoonlijke situatie, stellen een financieel plan op en gebruiken dat als basis voor passend vermogensadvies.

beleggen of niet?

Beleggen brengt risico’s met zich mee, dat is bekend. En dat kan ook een reden zijn om er niet aan te beginnen. Maar maak dan een weloverwogen keuze. Weet je hoeveel risico je op een verantwoorde manier zou kunnen dragen of welke inleg er daadwerkelijk nodig is om jouw doel te behalen? Mogelijk is de instap voor beleggen wel lager dan je denkt en kun je met een relatief lage inleg over een langere periode een leuke aanvulling op je pensioen opbouwen. De rol van onze adviseur is om je beleggingsportefeuille zo in te (laten) richten, je te koppelen aan een bij jouw passende vermogensbeheerder en tussentijds bij te (laten) sturen, dat je zo min mogelijk risico loopt. Je belegt in fondsen die bij jou passen (bijvoorbeeld duurzaam of juist internationaal) en aan het einde van de door ons samen vastgestelde periode werken we toe naar het doelbedrag.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je doelen die je op de lange termijn wilt behalen, win dan op tijd advies in. Plan vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek in. Bel of mail ons en we maken graag een afspraak.