0592-203499    |    info@fiz-assen.nl       

Testament advies

Regel je zaken goed bij leven en overlijden, vraag testamentadvies aan bij Financiële Inloop zaak in Assen

Veel mensen weten dat je (financiële) zaken moet regelen, zodat je nabestaanden goed achterlaat bij overlijden, maar heb je ook wel eens nagedacht wat er moet gebeuren als je onverhoopt wilsonbekwaam wordt en er van alles geregeld moet worden? Daarvoor bieden wij testament advies.

testament

In een testament leg je o.a. vast wat er met je bezittingen moet gebeuren na jouw overlijden. Los van wat er wettelijk is bepaald, kun je bepalen wie wat krijgt en wie in bepaalde gevallen juist niets krijgt. Ook kun je bijvoorbeeld vastleggen wie er voor de kinderen moet gaan zorgen als beide ouders komen te overlijden.

levenstestament

In een levenstestament of notariële volmacht leg je niet alleen vast wie jouw financiële, medische- en persoonlijke zaken mag regelen als jij dat niet meer kunt, maar ook op welke manier deze persoon dat moet doen. Zo hou je zelf nog steeds een deel van de regie, ook al ben je daar op dat moment fysiek niet meer toe in staat.

diensten fiz assen

Erfrechtspecialist

Wij zijn erkend erfrecht specialist. Wij stellen samen met jou de inhoud van jouw (levens) testament samen. We begeleiden je bij de keuze voor een notaris, leggen het contact en controleren de conceptaktes als deze zijn opgemaakt. En ook na het tekenen van alle aktes, kun je met vragen altijd bij ons terecht.

Meer weten over testament advies?

Wil je meer informatie over het opstellen van een (levens)testament, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn bereikbaar op 0592 20 34 99

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je doelen die je op de lange termijn wilt behalen, win dan op tijd advies in. Plan vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek in. Bel of mail ons en we maken graag een afspraak.