0592-203499    |    info@fiz-assen.nl       

Pensioenadvies Drenthe

Voor gedegen pensioenadvies Drenthe klop je aan bij de Financiële Inloop Zaak Assen

Pensioenadvies Drenthe voor werkgevers

Als werkgever bied je jouw werknemers graag een goede pensioenregeling, maar wat is er mogelijk? Welke regeling past het beste bij jouw bedrijf en personeel, als je kijkt naar kosten en zekerheid? Valt je bedrijf onder een verplicht gestelde bedrijfstakpensioenregeling of wil je gebruik maken van een beschikbare premieregeling en wat betekent dat?
Onze adviseurs zetten alle zaken rondom de pensioenregeling voor je op een rij en geven pensioenadvies, dat zowel bij jouw bedrijf als bij jouw werknemers past. Daarbij houden we uiteraard rekening met alle wet- en regelgeving.

Pensioenadvies

ONDERSTEUNING BIJ VRAGEN
Heb je als werkgever al een pensioenregeling getroffen, waarmee je personeel een oudedagsvoorziening kan opbouwen, maar hebben ze veel vragen, waar jij het antwoord ook niet op weet? Heb je zelf de kennis en capaciteit niet in huis om jouw werknemers te begeleiden bij het maken van de juiste individuele pensioenkeuzes? Ook dan helpen onze adviseurs graag en begeleiden jouw personeel naar een zo goed mogelijk pensioen.

Pensioenadvies voor particulieren

Op de site mijnpensioenoverzicht.nl kun je tegenwoordig heel makkelijk zien welk pensioen je inmiddels hebt opgebouwd bij elke werkgever, maar zeggen die getallen je ook iets? Weet je of je genoeg hebt opgebouwd om van een zorgeloze oude dag te kunnen genieten? Of dat er misschien ruimte is om eerder te stoppen met werken?

Bij het beantwoorden van deze vragen, komt meer kijken dan je denkt. Niet alleen het opgebouwde pensioenbedrag is van belang. In ons advies nemen wij ook zaken mee als de hoogte van je hypotheek, de waarde van je huis en bijvoorbeeld eventuele lijfrentes. Daarnaast houden wij rekening met je persoonlijke situatie, je wensen nu en in de toekomst. Wij kijken in ons advies ook naar partnerpensioen, het overlijdensrisico en de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken.

Pensioenadvies

BIJZONDERE LEVENSGEBEURTENISSEN
Bijzondere levensgebeurtenissen vragen bijzondere aandacht. Deze hebben namelijk vaak grote invloed op de opbouw van je pensioen. Denk aan trouwen, scheiden, werkloosheid, van baan veranderen of arbeidsongeschiktheid. Welke invloed hebben deze gebeurtenissen op jouw pensioen? Wij zetten alles op een rijtje voor een passend advies en een optimaal pensioen.

WACHT NIET TE LANG MET HET REGELEN VAN JOUW PENSIOEN
Op welke manier je jouw pensioen ook opbouwt, altijd geldt de regel: Wacht niet te lang! Hoe eerder je begint, des te groter de kans dat je ook daadwerkelijk op je oude dag het gewenste inkomen bij elkaar hebt gespaard. De laatste vijftien jaar voor jouw pensioen zijn daarbij cruciaal. Neem daarom op tijd contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek (telefoonnummer en mailadres), dan zorgen wij er samen voor dat jouw pensioen goed geregeld is.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je doelen die je op de lange termijn wilt behalen, win dan op tijd advies in. Plan vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek in. Bel of mail ons en we maken graag een afspraak.