FISCAAL ADVIES DRENTHE

wat is fiscaal advies drenthe?

Vraag tien personen wat zij onder fiscaal advies Drenthe verstaan en je zult evenveel antwoorden krijgen. Dat zegt iets over hoe breed dit vakgebied is.

Wat wij er onder verstaan? Wij geven advies over toeslagen, belastingaangiften en de gevolgen van bijvoorbeeld erven en schenken. We kijken naar de fiscale gevolgen van het vrijvallen van een lijfrente, maar ook wat consequenties zijn bij een echtscheiding. We adviseren ook over de fiscale consequenties van de omzetting van jouw bedrijfsvorm of bij bedrijfsbeëindiging. Kortom, heeft een besluit naast financiële ook fiscale gevolgen, dan helpen we je graag. Samen met onze samenwerkende partner Fiscalis, staan wij jou bij om fiscaliteiten zoveel mogelijk in jouw voordeel te laten werken.

Meer weten?

Heb je hulp nodig bij jouw belastingaangifte, verwacht je binnenkort een erfenis of schenking of gaan jouw kinderen in de toekomst het familiebedrijf overnemen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur, dus bel gerust of loop eens bij ons binnen.